GODINA

ISTORIJA / KAMP

Kroz dug, temeljan i posvećen rad uspeli smo da prevaziđemo svoja očekivanja i postanemo deo košarkaške tradicije u zemlji evropskih i svetskih prvaka. KASTA je postala košarkaška tradicija, iako je poznato da se tradicije stvaraju mukotrpno i sporo.

Za dvadeset šest godina podučavanja mladih talenata naučili smo šta je važno:

   

Postaviti realne ciljeve na osnovu mogućnosti

Boriti se protiv šablona a za individualni razvoj svakog mladog košarkaša

Vežbati istrajnost i upornost

Graditi mentalnu snagu zajedno sa fizičkom

Košarka je timski sport, ali i viteško nadmetanje. Zato se oslanjamo na stručno vođenje i vredne treninge, jačanje snage volje i odlučivanja, timski rad i fer borbu.

Program kampa se iz godine u godinu menjao i dopunjavao, prilagođavajući se kako novim tendencijama, tako i vašim željama i potrebama, kako bismo zajedno što efikasnije došli do jednog cilja: da vi, mladi košarkaši, iz kampa izađete sposobniji, jači, usavršenog znanja i svesti o sopstvenim potencijalima.

Kako bismo došli do ovog cilja, radimo isključivo u malim grupama i merimo vaše rezultate na duge staze, što nam daje priliku da usavršavamo program svake sezone. Za to se brinu naši visokokvalifikovani treneri, koje KASTA pažljivo bira i okuplja.

Tu smo da vas usmerimo, da vam pomognemo da pomerite svoje granice i istrajete i kada je teško, ali i da vas podsetimo da je i najveći igrač jednom bio početnik.