ZNAK KVALITETA KSS

Košarkaški savez Srbije doneo odluku o dodeli Znaka kvaliteta Međunarodnom košarkaškom kampu KASTA

Pročitaj ceo članak ovde.

Obraćanje direktora Međunarodnog kampa KASTA Srđana Stojanovića nakon odluke o dodeli Znaka kvaliteta Košarkaškog saveza Srbije

Dragi prijatelji,
Na zvaničnom sajtu Košarkaškog saveza Srbije kao i na zvaničnom Facebook i Instangram profilu KSS je objavljena informacija da je Međunarodni košarkaški kamp KASTA postao kamp sa Znakom kvaliteta Košarkaškog saveza Srbije.

Kada je prošle godine KSS objavio Konkurs za dodelu Znaka kvaliteta košarkaškim kampovima bili smo čvrsto rešeni da posle 22 godine rada potvrdimo da smo dostojni tog velikog priznanja. Vredno smo radili, sve ono što smo godinama stvarali na terenu smo pretočili u zvaničnu kandidaturu.

Ovim putam se zahvaljujem, pre svega prof. dr Milivoju Karalejiću, tvorcu i potpisniku Plana i programa rada koji se na Međunarodnom košarkaškom kampu KASTA implementira od samog početka i bez čijeg aktivnog učešća svakako ne bismo bili tako uspešni, zatim svim stručnim rukovodiocima, trenerima, lekarima koji su vodili brigu o zdravlju svih učesnika, klubovima i roditeljima koji su nam poklonili veliko poverenje, svim mladim kamperima, svim prijateljima koji su aktivnim učešćem podizali kvalitet i ugled kampa u zemlji i svetu, poslovnim partnerima, medijima, kompletnoj sportskoj i košarkaškoj javnosti i konačno mojim najbližim saradnicima koji u delo sprovode sve ono što predstavlja krvotok kampa.

Ovo priznanje za sve nas i mene lično predstavlja veliku čast ali i ogromnu obavezu. „U sportu je lakše osvojiti nego sačuvati i odbraniti“ je mnogo puta ponovljena misao. Mi smo potpuno spremni da Znak kvaliteta KSS svojim stručnim radom potvrđujemo iz godine u godinu. Verujem da smo u svakom pogledu za to sposobni i da ćemo Košarkaškom savezu Srbije biti dostojan partner u realizaciji svih aktivnosti koje nam budu poverene i da ćemo iz godine u godinu našu saradnju utemeljivati i proširivati. Ovo je veliki timski uspeh svih stručnjaka koji su svoje znanje i energiju godinama usmeravali ka našim kamperima. Još jednom hvala svima koji su nam u sticanju Znaka kvaliteta KSS pomogli kao i ljudima iz Košarkaškog saveza Srbije koji su prepoznali Međunarodni košarkaški kamp KASTA kao sistem koji to priznanje zaslužuje.

Sportski pozdrav,
Međunarodni košarkaški kamp KASTA
Direktor Srđan Stojanović

Izveštaj sa dodele Znaka kvaliteta Košarkaškog saveza Srbije Međunarodnom košarkaškom kampu KASTA

Ceo izveštaj pročitajte ovde.

Dodela Sertifikata kvaliteta Međunarodnom košarkaškom kampu Kasta je probudila pažnju brojnih medija. Vest je objavljena na bezmalo svim portalima beogradskih dnevnih listova i specijalizovanih sportskih medija.

Pogledajte šta mediji govore o nama ovde.