GODINA
25godina sa vama - Kasta

DECI SA KOSOVA I METOHIJE JE SIJAO OSMEH NA LICU

Najbolji pečat 24. Sezoni Međunarodnog košarkaškog kampa KASTA dala su deca sa Kosova i Metohije.

Međunarodni košarkaški kamp KASTA i Kancelarija za Kosovo i Metohiju su prošle godine započeli saradnju vođeni idejom da uvažavajući sve uslove na Kampu a nadasve izuzetno dobar i kvalitetan stručni kadar, mladi kamperi budu i 20 devojčica i dečaka iz sredina sa većinskim srpskim stanovništvom iz naše južne pokrajine. Pažljivo odabrani članovi košarkaških klubova sa KiM su upućeni od strane Kancelarije za Kosovo i Metohiju na košarkašku obuku ali i na lepo druženje i upoznavanje sa vršnjacima iz zemlje i okruženja. Bilo je to nezaboravno vreme za njih. Svi treneri i rukovodstvo Kampa kao Iisjajni domaćini iz hotela Park su se trudili da deci sija osmeh na licu i da su, pored toga što ravnopravno treniraju sa svojim vršnjacima, dobrodošli na svakom pedlju svoje zemlje.

Pomoćnica direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju gospođa Svetlana Miladinov je u toku smene posetila Kamp i posebno decu sa KiM. Provela je lepa dva dana sa nama, bila učesnik i promotivnog dana koji organizujemo u svakoj smeni sa vrhunskim promoterima.

25godina sa vama - Kasta
25godina sa vama - Kasta

Takođe, u Hotelu Park u Ivanjici upriličena je i konferencija za novinare na kojoj su se javnosti, pored gospođe Svetlane Miladinov, obratili i predsednik Opštine Ivanjica, gospodin Momčilo Mitrović, direktor Međunarodnog košarkaškog kamp KASTA, gospodin Srđan Stojanović, treneri i deca sa Kosova i Metohije. Svi učesnici su posebno istakli veliko zadovoljstvo zbog izuzetno uspešno realizovane saradnje.

Sigurni smo da su deca sa Kosova i Metohije naučila dosta košarkaških elemenata, ali i da su proveli nezaboravno vreme u druženju sa svojim vršnjacima, novim drugaricama i drugarima. Na rastanku je bilo dosta suza, ali i velika želja i čvrsto obećanje da će ponovo doći.

Sa ponosom ćemo se truditi da i u buduće opravdamo veliko poverenje koje nam je ukazano i da ponovo budemo dobri domaćini i organizatori svih aktivnosti.

Čekamo Vas.