Politika privatnosti

Međunarodni košarkaški kamp KASTA (mi, nas, nama)  VAM garantuje da je vaša privatnost zaštićena i da je obrada vaših informacija potpuno transparentna. 

U skladu sa važećim zakonima i regulativama, uključujući i Evropsku opštu regularnost zaštite podataka (GDPR), ova politika privatnosti opisuje kakve informacije možemo prikupljati i koristiti i sa kim ih potencijalno delimo.

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje u skladu sa ovom politikom privatnosti, možete nas kontaktirati na Udruženje za dečiji sport, ekreaciju I edukaciju KASTA, Bulevar oslobođenja 148, Beograd   office@kasta.rs . Takođe, možete zahtevati u bilo kom trenutku i da se informacije koje čuvamo o  vama izbrišu, na pomenuti kontakt.

Korišćenjem ovog sajta i prilikom slanja bilo kakvih informacija, izjavljujete i garantujete da ste pročitali, razumeli i SAGLASILI sa ovom politikom i pravilima.

Tip informacija

Mi prikupljamo informacije, kao što su lične informacije ili detalji o našim korisnicima odnosno posetiocima našeg veb sajta kada posete ili se registruju na našem sajtu putem određenih formi gde mogu podeliti sa svoje ime, telefon, elektronsku poštu, datum rođenja i slično.

Pristup podacima

Mi ne delimo vaše podatke koje ste prijavili sa trećim licima niti ih otkrivamo, delimo, prodajemo nijedan podatak koji ste podelili sa nama, kao što je ime, elektronska pošta i slično. Samo naši administratori veb sajta imaju pristup vašim podacima i nijedno treće lice ne može pristupiti vašim podacima koji su sačuvani kod nas.

Veb sajtovi trećih lica

Naš veb sajt može sadržati i linkove do drugih sajtova. Jednom kada ste se odlučili da napustite naš sajt i posetite neki drugi, napominjemo da mi u tom slučaju nemamo nikakvu konrolu nad tim sajtom i načinom na koji oni čuvaju lične informacije. Savetujemo da budete oprezni i proverite politike prijvatnosti sajtova koje posećujete.

Sigurnost informacija

U cilju sprečavanja neovlašćenog pristupa ili otkrivanja, uspostavili smo određene mere predostrožnosti i učinili sve da vaši lični podaci dobiju odgovarajući nivo zaštite. 

Prenos informacija

Moguće da ćemo vaše podatke preneti primaocima lociranim izvan granica Evropske unije, kao i da vaši podaci mogu biti sačuvani na serverima koji se ne nalaze u zemlji odakle dolazite. U svakom slučaju, sačuvaćemo vaše informacije u skladu sa ovom politike. I dok se trudimo da zaštitimo vaše lične podatke, ne možemo stopostotno garantovati bezbednost informacije koje podelite sa nama, budući da nijedan prenos informacija putem interneta nije u potpunosti garantovano bezbedan.

Kolačići

Kao što je i opisano u našoj Politici kolačića, koristimo kolačiće na našem veb sajtu. KASTA koristi kolačiće koji su naši ili trećeg lica kako bismo prikupili informacije o korisnicima našeg veb sajta. Koristimo i Google analitiku koja nam pomaže da poboljšamo način funkcionisanja našeg veb sajta. Pretraživanjem i korišćenjem našeg sajta, pristajete na prikupljanje i upotrebu kolačića. Ako ne želite da koristite kolačiće, možete podesiti vaš pregledač sajtova da ih odbije pre nego što posetite KASTA veb sajt. Ukoliko podesite pregledač da ne koristi kolačiće, i dalje ćete moći da pristupite našem veb sajtu, ali to može uticati na potpuno iskustvo korišćenja sajta.

Promene politike

S vremena na vreme, možemo doneti određene izmene ove politike privatnosti. U tom slučaju, svaka izmene će biti objavljena na ovoj veb stranici.

Za roditelje

Ovo je sajt za opštu publiku. Ne nameravamo da prikupljamo podatke o deci mlađoj od 7 godina, osim kada je informacija prikupljena od strane roditelja ili staratelja. Svakako ne možemo da sprečimo dete da pristupi našem sajtu. Ukoliko ste roditelj ili staratelj i verujete da nam je vaše dete dalo lične informacije bez vašeg znanja i ukoliko želite da pregledate te podatke ili zahtevate da budu obrisani, molimo da nas odmah kontaktirate.