Politika kolačića

Naš veb sajt, kasta.rs koristi kolaćiće i slične tehnologije. Više informacija o kolačićima možete pronaći na linku http://www.allaboutcookies.org. Koristimo dve kategorije kolačića, kao što je objašnjeno ispod. Kao korisnik, imate mogućnost da omogućite ili onemogućite korišćenje ovih podešavanja. Vaša podešavanja su sačuvana u okviru uređaja preko koga pristupate našem sajtu. Ukoliko koristite drugi uređaj ili pregledač veb sajtova, morate ponovo podesiti opcije koje ste menjali. Možete čak i obrisati kolačiće u svom pregledaču, ali nakon toga morate opet vratiti na podešavanja koja ste imali ranije. Ukoliko promenite pregledač, opet ćete morati da promenite podešavanja.

Glavni kolačići i Info poruka

Glavni kolačići su potrebni da bi veb sajt normalno funkcionisao. Njih svakako ne možemo odbiti.

[choose_banner_status_for_user]

Ime kolačićaKada ističeKo ga postavljaU koju svrhu
Consentin 2 yearskasta.rsda zapamti vaša podešavanja kolačića

Kada posetite ovaj veb sajt prvi put, videćete info poruku na dnu svake veb stranice dok ne odlučite da je sakrijete. Cilj ove poruke je da vas upozna sa kolačićima i njihovim korišćenjem na veb sajtu i da vam omogući prihvatanje ili odbijanje određenih kolačića. Nakon što uklonite ovu poruku, ona u nekom trenutku opet može biti prikazana, ukoliko bude bitnih promena u našoj Politici Kolačića. A vi uvek možete promeniti podešavanja na ovoj stranici.

Google Analitika kolačići

Koristimo Google Analitiku kako bismo pratili ponašanja korisnika na našem veb sajtu. Ovi kolačići nam pomažu da identifikujemo korisnika, njegove posete, sesije, i ponašanja na veb sajtu.

[google_analitycs_shortcode]

Ime kolačićaKada ističeKo ga postavljaU koju svrhu
_gain 2 yearskasta.rsrazlikovanje korisnika i sesija
_gidza 24 satakasta.rsutvrđivanje novih poseta/sesija